Du är här

Juridisk hjälp LSS - en hjälpande hand mot rätt beslut

Våra erfarna och sakkunniga jurister hjälper dig på vägen mot det liv du önskar att leva. Våra jurister är experter på LSS, lagar och beslut och vi finns här och stöttar dig så länge du önskar. 

Vad kan våra jurister hjälpa dig med?

  • Sökprocess personlig assistans. Vi hjälper dig att få den personliga assistans du har rätt till.
  • Utökade timmar. Om du redan är beviljad personlig assistans och har ett ökat behov av fler assistanstimmar.
  • Kontakt med myndigheter. Vi hjälper till i kontakten med myndigheter, som till exempel hos kommunen eller Försäkringskassan.
  • Omprövning. Om din ansökan av någon anledning har blivit nekad och behöver omprövas eller överklagas.
  • Systematisk uppföljning. Vi stöttar och vägleder dig så länge du har ett behov och önskar. Vi är noga med att hålla oss uppdaterade kring din specifika livssituation och vi är alltid lyhörda kring eventuella förändrade förhållanden.

Hur går det till?

Kontakta oss gärna för ett första samtal. Under vårt första samtal där vi lär känna varandra får du möjlighet att ställa frågor rörande personlig assistans. Du får också höra mer om vilken slags hjälp du skulle kunna få från oss på Inre Kraft. Våra kundansvariga och jurister hjälper dig att ta reda på vilka möjligheter som finns för just dig och all rådgivning är självklart helt kostnadsfri.

Alltid på dina villkor

Vi på Inre Kraft finns här som ett stöd för dig genom hela förloppet, oavsett var den börjar. Det är alltid på dina villkor med dig, dina behov och förutsättningar i fokus. Vi värdesätter långvariga och kundnära relationer. Vi vill att du ska känna dig som en i “Inre-Kraft-familjen”, det vill säga sedd, trygg och värdefull. 

Vi på Inre kraft hjälper dig med personlig assistans i Norrland med kontor i Boden, Luleå, Skellefteå, Piteå och Haparanda. Du är alltid välkommen att besöka oss på ett närliggande kontor.

Kontakta oss idag via formuläret nedan för gratis rådgivning. Vi ser fram emot ett givande samtal med dig!