Du är här

Omtänksam och hållbar personlig assistans

Personlig assistans ska alltid utgå från individen, på riktigt, det är vår uppfattning. Vi strävar efter en familjär gemenskap där långa relationer hyllas. Ett för dig meningsfullt liv tänker vi skapas genom omtänksam och hållbar personlig assistans, fokuserad på dig. 

Kostnadsfri rådgivning

För dig som behöver personlig assistans finns vi här. Du får hjälp med både stora och små saker för att underlätta vardagen. Utan att förbinda dig till något får du rådgivning av någon av våra säljare eller kundansvariga. Det handlar om att se på just din situation, vad som vore bäst för dig och vilket nästa steg som blir naturligt att ta, utifrån dina förutsättningar. 

Juridisk hjälp 

Om du vill gå vidare i processen med oss och behovet finns, så erbjuder vi juridisk hjälp i form av jurister som är specialiserade inom området personlig assistans. Vi hjälper dig också med eventuell administration kring beslut och avtal. 

Personlig kontaktperson

För oss är det viktigt att du får en personlig kontaktperson som följer dig genom hela din assistans. Förutom kontaktpersonen har du ett team omkring dig med rekryteringsgrupp, personliga tränare och erfarna administratörer. Allt för att skapa en omtänksam och hållbar assistans för dig.

Aktiviteter

Att anordna aktiviteter är en självklarhet för oss för att du ska få möjlighet att känna en gemenskap. Det kan vara alltifrån en taco-kväll, skotertur, laxfiske till att fira in sommaren eller julen tillsammans. 

Personlig träning

För dig som önskar utveckla dig själv, utifrån dina förutsättningar, så har Inre Kraft personliga tränare som står redo att hjälpa till. Det kan vara att sikta mot ett specifikt mål eller få upp din fysstatus, du väljer och vi hjälper dig på vägen.

Systematiskt kvalitetsarbete

Vi arbetar med alltid med hög kvalitet genom att systematiskt dokumentera händelser. genomförandeplaner och avvikelser. Det skapar de bästa förutsättningarna för våra anställda, vilket i sin tur skapar en hållbar personlig assistans för dig. 

 

Kortfattat: Så går det till

Allt börjar med ett hej och ett förutsättningslöst möte. Om det känns som en bra match går vi därefter igenom vad som är viktigt för dig, och vad just du har för behov kring din assistans. Detta oavsett om du vill ansöka om personlig assistans, redan har fått beslut om personlig assistans eller är ute efter att byta assistansbolag. Om du väljer oss finns vi sedan vid din sida - en långsiktig helhetslösning. Tveka inte att kontakta oss idag - du förbinder dig inte till någonting.