Stäng

En komplett personlig assistans

Personlig assistans handlar om dig och dina behov. Inre Kraft har sedan början av 2000-talet, tillsammans med sina kunder och deras familjer byggt omsorgsmiljöer som utgår från just individens behov. Vi siktar alltid framåt, uppåt, tillsammans. Vi tror på att göra det enkelt, att vara du och jag med varandra. Att komma till oss ska kännas som att komma hem. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning kring dina behov.

Kostnadsfri rådgivning
Helhet som fungerar
Tillgänglig kundansvarig
Närvarande assistans

Ett team som arbetar för dig

Vårt team kring kunden handlar om att skapa tillhörighet, och en helhet. Där finns assistent, kund, anhörig, kundansvarig, fyioterapeut, lönehandläggare, ekonom, chef, bemanningsansvarig och rekryterare. Kundansvarig håller i alla trådar och får en bra överblick att förmedla till dig som kund.

Så här går processen till

Förutsättningslöst samtal

När du kontaktar oss så hör vi av oss till dig och bokat en tid för ett samtal där vi kartlägger nuläget och behoven. Beroende på om ett assistansbeslut finns eller ej och  behov föreligger så ser jurist över ärendet. Du kan kontakta oss även utan assistansbeslut, vi hjälper dig i processen.

Avtal och genomförandeplan

När assistansersättning beviljas så börjar vi rekrytera assistenter som faller inom ramen för uppdraget i GMF-planen. Som kund har du inflytande över genomförandeplanen, tillsammans skapar vi en långsiktig helhetslösning.

Uppdragsstart och löpande kontakt

Vårt team finns alltid tillhands bakom kulisserna. Vi håller löpande kontakt i den utsträckning som passar dig, och ser till att genomförandeplanen upprätthålls eller genomför förändringar vid behov.

Kostnadsfri rådgivning

Detta får du som kund hos Inre Kraft

Tillhörighet

En prioritet för oss är att våra kunder känner tillhörighet och vet precis vilka frågor vi kan lösa tillsammans. Som assistansbolag kan vi ofta stötta i fler typer av frågeställningar än de uppenbara.

Kundansvarig som har koll

När du blir kund hos oss får du en kundansvarig som har full koll på din assistans. Allt för att avlasta dig så mycket som möjligt.

Kostnadsfri insats från personlig tränare

Som kund hos Inre Kraft erbjuder vi kostnadsfria insatser av legitimerade fysioterapeuter. Du får tillgång till dessa i din hemmiljö, upp till tre gånger i veckan.

Så här tycker våra kunder

"Att komma till Inre Kraft var som att komma hem"

Nöjd kund

"Inre Kraft är som en enda stor familj, där alla räknas"

Nöjd kund

"Det känns fint att vara en del av något, som på rikt bryr sig om något större"

Nöjd kund