Tre personer på utflykt

Personlig Assistans

Inre Krafts målsättning är att tillgodose varje kunds individuella och unika behov av personlig assistans - vi har lika många olika typer av verksamheter som vi har kunder, då det är du som kund som berättar HUR verksamheten skall bedrivas.

Hemtjänst

Från och med 1 september 2010 kan du som är berättigad till hemtjänst i Boden välja Inre Kraft i Norr som utförare av tjänsten.

Äventyr på Inre Kraft

Att försöka vara med och beklä vardagen i så utmanande färger som möjligt för våra nuvarande eller blivande kunder är en del av vårt uppdrag och vår mission.

Inre Kraft Logotyp

Inre kraft

”Vi skapar familjär, utvecklingsorienterad omsorg för individ, och samhälle sedan 2003”​

Nyheter

2019-10-24

Tacokväll i Boden

"Vad är väl en torsdagkväll? Den blir nästan alltid vad man gör den till. Jag tog stora delar av familjen med mig för att hinna vara med på en del av vår taco-kväll på Kyrkgatan, och fann lokalen full av glada kunder, medarbetare och anhöriga, om vartannat, som jag vill att det ska vara.

2019-08-29

Fiskedag vid Holsträsket

Idag anordnade Piteåkontoret en fiskedag vid Holsträsket utanför Piteå.
Fiske, korvgrillning och fika, stod på schemat. 
Tack till alla er som kom och  gjorde detta till en oförglömlig dag ute i naturen.

2019-08-24

Sommarfest & IK-milen

En fantastisk lördag där det grillades, sprangs, rullades, åts, dracks och dansades. Men mest umgicks. Innerligt och avslappnat. Vi är otroligt stolta, glada och ödmjuka över att vi snart 16 år senare, fortfarande har förmånen att göra sådana här saker. Tack alla uppåt 200 som kom, och tack Soffgruppen som lirade. Vi ses nästa ​sommar, i ett ännu större sällskap där morgondagarna alltid sjunger.

 

 

KONTAKT

 

Fiske vid luleälven

Bli kund: Personlig assistans

Bli kund: Hemtjänst