Du är här

2019-10-24

Tacokväll i Boden

"Vad är väl en torsdagkväll? Den blir nästan alltid vad man gör den till. Jag tog stora delar av familjen med mig för att hinna vara med på en del av vår taco-kväll på Kyrkgatan, och fann lokalen full av glada kunder, medarbetare och anhöriga, om vartannat, som jag vill att det ska vara.

Tjejerna och Henke hade fixat, Britt bakat tårtorna - många av dom har jag arbetat med, umgåtts med, slagits för, och skrattat med, i drygt 15 års tid. Jag tänker att just sånt här ska vi fortsätta göra, ännu oftare, för ännu fler, på ett ännu mer inkluderande sätt i 115 år till, minst. För torsdagar, och andra dagar blir lite roligare, och mycket varmare så, och det är väl det vi till stora delar ska ha livet till."  - Mattias Hjelte 

  

  

Fler nyheter

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.