Du är här

2019-10-24

Tacokväll i Boden

"Vad är väl en torsdagkväll? Den blir nästan alltid vad man gör den till. Jag tog stora delar av familjen med mig för att hinna vara med på en del av vår taco-kväll på Kyrkgatan, och fann lokalen full av glada kunder, medarbetare och anhöriga, om vartannat, som jag vill att det ska vara.

Tjejerna och Henke hade fixat, Britt bakat tårtorna - många av dom har jag arbetat med, umgåtts med, slagits för, och skrattat med, i drygt 15 års tid. Jag tänker att just sånt här ska vi fortsätta göra, ännu oftare, för ännu fler, på ett ännu mer inkluderande sätt i 115 år till, minst. För torsdagar, och andra dagar blir lite roligare, och mycket varmare så, och det är väl det vi till stora delar ska ha livet till."  - Mattias Hjelte 

  

  

Fler nyheter

2019-08-29

Fiskedag vid Holsträsket

Idag anordnade Piteåkontoret en fiskedag vid Holsträsket utanför Piteå.
Fiske, korvgrillning och fika, stod på schemat. 
Tack till alla er som kom och  gjorde detta till en oförglömlig dag ute i naturen.

2019-08-24

Sommarfest & IK-milen

En fantastisk lördag där det grillades, sprangs, rullades, åts, dracks och dansades. Men mest umgicks. Innerligt och avslappnat. Vi är otroligt stolta, glada och ödmjuka över att vi snart 16 år senare, fortfarande har förmånen att göra sådana här saker. Tack alla uppåt 200 som kom, och tack Soffgruppen som lirade. Vi ses nästa ​sommar, i ett ännu större sällskap där morgondagarna alltid sjunger.

2019-06-16

Sommarlunch i Boden/ Piteå & Luleå

Förra veckan avslutades med sommarlunch i Piteå, Luleå, Boden och att en av firmans mest eftertraktade tillgångar Stina undervisade vetgiriga medarbetare. Fina grejor. Det är på Inre Kraft det händer - det vackra, goda, och sköna.

Tack till alla våra medarbetare och kunder som gjorde dessa sommarlunchar helt fantastiska!✨